Stranica
Home > Zvezde > Emina Jahović odgovorila Rasti Mustafa sandalović

Emina Jahović odgovorila Rasti Mustafa sandalović


Emina Jahović se ponovo oglasila povodom prozivki koje je Rasta uputio za njenu novu pesmu.

Pevačica Emina Jahovićnedavno je objavila novu pesmu “Eksploziv” koju je reper Rasta “isprozivao” i uporedio sa “kineskom kopijom” njegove koleginice pevačice Senide.

Emina se već bila oglasila putem svoje PR službe povodom Rastine izjave i rekla da svako ima prava na svoj ukus. Sada je još dodala da ne zna šta reper hoće više od nje i da joj nije jasno šta mu sveta.

“Naravno da je nedžentlmenski potez, ali Rasta i ne liči na džentlmena. On se ponaša onako kako izgleda, tako da je sve OK”, izjavila je Emina za “Story”.

Pevčica se takođe osvrnula i na svoj odnos sa bivšim mužem Mustafom i prokomentarisala glasine da je besan zbog toga što njihovi sinovi Jaman i Javuz provode suviše vremena sa Sadetinom i da joj je tim povodom pravio neprijatne scene.

“Mustafa nije tip koji provaljuje u letnje vikendice i viče na mene. To nije radio ni kad smo bili u braku, a kamoli sada”, navela je Emina i dodala da je sa bivšim mužem u odličnim odnosima.

Nakon razvoda sa pevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje dece, Emina Jahović je ušla u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom.Izvorni link

Slični artikli

Top