Stranica
Home > Zvezde > Fernardo Alonso Linda Morseli devojka rođendan

Fernardo Alonso Linda Morseli devojka rođendan


Fernardo Alonso svoj 38. rođendan proslavlja u društvu zanosne manekenke.


Penzionisana legenda Formule 1 Fernardo Alonso danas proslavlja svoj 38. rođendan i to u društvu svoje devojke – italijanske manekenke Linde Morseli.

Par je svoju vezu ozvaničio slikom na Instagramu 2017. godine, ali su ih mediji prvi put povezali godinu dana ranije, kada je lepa cica počela da dolazi na trke formule i navija za svog izabranika.

Linda na svom Instagram profilu ima više od 200 hiljada pratilaca, a Alonso nije jedini trkač sa kojim se zabavljala. Manekenka je bila u vezi i sa vozačem motora i devet puta svetskim prvakom u motoGT trkama Valentinom Rosijem.

Jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1, Fernando Alonso je odlučio da završi karijeru u novembru 2018. godine. Iza sebe ima 293 trke, dva osvojena šampionata, a tokom karijere duge 18 godina vozio je za Minardi, Reno, Ferari i Meklaren. Pre formule trkao se u kartingu po Španiji.

Pre Morselijeve bio je u braku sa Rakel de Rosario, a nakon što su se 2011. godine razveli, Alonso se zabavljao i sa modelom Dasom Kapustinom i novinarkom Larom Alvarez.

Izvorni link

Slični artikli

Top