Stranica
Home > Zvezde > Goga Sekulić Šarići to su mi prijatelji

Goga Sekulić Šarići to su mi prijatelji


Pevačica Goga Sekulić (42) otkrila je u jednom intervjuu da je zbog prijateljstva sa Šarićima imala neprijatnosti, i da joj se dešavalo da zbog toga nije mogla da zakaže neki nastup.

“Mi smo prijatelji. Rođena sam u Pljevljama i jednostavno oni su naši zemljaci. Kada se desilo to sa Darkom Šarićem, celokupna javnost se srušila na mene. Rekla sam i tada, a i sada, to su moji prijatelji i ne odričem ih se tako lako. Imala sam dosta neprijatnosti zato što sam njihov prijatelj, ljudi su me mrzeli bez ikakvog razloga. Dešavalo se da mi ne daju tezgu, uz obrazloženje menadžeru: “E, pa to je Šarićeva drugarica“. Gazde diskoteka koji nisu bili dobro sa njima nisu želeli da pevam kod njih”, rekla je Goga “Telegrafu”.

Na pitanje da li Šarići daju veliki bakšiš, Goga kaže da ih ne gleda kroz novac.

Darko Šarić je u decembru prošle godine osuđen na 15 godina zatvora zbog optužbi da je organizovao kriminalnu grupu koja je tokom 2008. i 2009. pokušala da prošvercuje 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu. U pritvoru je od 18. marta 2014, kada se dobrovoljno, sa nepoznate lokacije, predao srpskom pravosuđu. Darko Šarić, koji već duže od pet godina iza rešetaka čeka pravosnažnu sudsku odluku, od prvog dana boravka u pritvoru je pod nekom vrstom posebnih mera.

“Ja kod prijatelja na proslave ne idem sa namerom da zaradim novac. Sve ide spontano. Niko te ne tera da pevaš. Ti si gost, dođeš da uživaš i, ako želiš, uhvatiš se za mikrofon. Kada sam gostovala kod njih u klubovima, momci su me maksimalno ispoštovali, i ne samo mene nego i moje kolege”.

Pogledajte prilog sa Gogom Sekulić.


Izvor: MONDOIzvorni link

Slični artikli

Top