Stranica
Home > Zvezde > Hamiltona URNIŠU na Instagramu zbog OVOG snimka! VIDEO

Hamiltona URNIŠU na Instagramu zbog OVOG snimka! VIDEO


Šampion Formule 1 objavio video kojim je hteo da se pohvali, a sada mu se smeju i prozivaju ga!

Luis Hamilton pohvalio se snimkom na Instagramu, zbog kojeg ga javnost “proziva” da je išao na presađivanje kose!

“Već neko vreme puštam kosu, ranije sam je prao bukvalno sapunom za kupanje, bilo čime što mi je pri ruci. Prao sam je tri puta dnevno, ujutru, posle treninga i uveče, pa je uvek bila previše suva. Kosa je počela da mi propada i da se proređuje. Otišao sam kod specijaliste koji mi je rekao da, ako ne želim da je svu izgubim, moram da vodim računa,” napisao je Hamilton.

“Sada, sa pravim savetima, imam prave proizvode i prioritet mi je da imam lepu, zdravu, ludački dugačku kosu. Neću nikad više da se šišam. Važno mi je što sam dosta naučio o kosi, tako da, roditelji, pomozite svojim klincima da nauče da se brinu o kosi. Tržište je preplavljeno groznim proizvodima za negu, pa istražite koji su najbolji,” napisao je Hamilton uz snimak na kojem fenom pravi “vetar u kosi”.

Neobično je to što biste očekivali da se ovaj snimak završi nekom reklamom, ili da će Hamilton barem “pomenuti” neki konkretan proizvod, ali izgleda da je samo hteo da se pohvali. Pratioci su ga, naravno, dočekali “na nož”.

“Jeste, dobar šampon, nipošto lasersko ugrađivanje kose”, “svako ko brine za kosu može samo da je presadi, kao što si ti uradio”, samo su neki od komentara na videu koji ima skoro dva miliona pregleda.

Pogledajte!

Izvorni link

Slični artikli

Top