Stranica
Home > Zvezde > Jelena Karleuša Ognjen Vranješ slike i snimci na sajtu za odrasle

Jelena Karleuša Ognjen Vranješ slike i snimci na sajtu za odrasle


Pre nekoliko meseci domaću javnost je potresao do sada najveći “estradni skandal” – objavljene su eksplicitne slike udate pevačice koje je navodno slala fudbaleru Anderlehta, sada AEK-a.

Akteri su navodno Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, što je plavokosa pevačica oštro demantovala i na društvenim mrežama i tužbama protiv fudbalera, ili kako ga je ona nazvala “osobe po imenu Ognjen Vranješ” i novina koje su nedeljama “razvlačile” slike i SMS prepisku.

Nisu samo slike završile u medijima i na Internetu – postoji i nekoliko klipova, na kojima se navodno vidi Jelena Karleuša u izazovnim pozama, i svi oni su završili na stranim sajtovima za odrasle. Sada su aktuelni i na DOMAĆIM.

Neki od snimaka su osvanuli na jednom domaćem sajtu za odrasle – na jednom peva rođendansku pesmu fudbaleru dok leži u krevetu.

Kada su se u javnosti pojavile sporne fotografije, pevačica je demantovala da je ona na slikama i snimcima i ponudila dokaze – mladež na genitalijama, odnosno ožiljak od carskog reza koji “osoba na slikama nema”.

Epilog znate – Jelena Karleuša je podnela 120 tužbi, a tabak je presavio i Ognjen Vranješ. Suđenje je već trebalo da počne, ali se pevačica nije pojavila na ročištu.

Pogledajte MONDO prilog s Jelenom: 


Izvor: MONDOIzvorni link

Slični artikli

Top