Stranica
Home > Zvezde > Kara Delevinj i Ešli Benson se venčale u Las Vegasu

Kara Delevinj i Ešli Benson se venčale u Las Vegasu


Manekenka Kara Delevinj (26) venčala se sa glumicom iz serije “Pretty little liars” Ešli Benson (29).

Dve poznate lepotice početkom jula su se verile u Sen Tropeu, a sada su se venčale u Las Vegasu na ceremoniji koja je koštala 300 dolara, prenosi “TMZ”.

I glumica, i manekenka nosile su potpuno crnu odeću, a Ešli je imala bidermajer. Među gostima na ceremoniji bili su Šarliz Teron, braća Džonas, Sofi Tarner i drugi.

Manekenka je tek nedavno prvi put javno spomenula svoju devojku. To se dogodilo na dodeli nagrada TrevorLIVE, a Kara je za “E! News” otkrila da je time htela da obeleži njihovu godišnjicu.

“Takođe imam još jednu posebu ženu u ovoj prostoriji kojoj treba da zahvalim, ti znaš ko si”, rekla je tada Delevinjova nakon što joj je uručena nagrada i dodala:

“Ona je jedina osoba koja mi pomaže da volim sebe kad mi je to najpotrebnije i meni je to stvarno neophodno. Pokazala mi je šta je prava ljubav i kako da je prihvatim, što je mnogo teže, nego što sam mislila”.

Njih dve su se “smuvale” kada je Karla Delevinj ostavila kćerku Majkla Džeksona Paris Džekson i uplovila u vezu sa Bensonovom.

Ešli je sedam godina igrala u seriji “Pretty little liars”, pre toga je studirala ples, a gledali smo je i u filmu “Spring breakers” i drugim.

Kara trenutno promoviše seriju “Carnival Row” u kojoj joj je partner Orlando Blum, pogledajte!

Izvorni link

Slični artikli

Top