Stranica
Home > Zvezde > Kara Delevinj rođendan | Mondo Portal

Kara Delevinj rođendan | Mondo Portal


Manekenka Kara Delevinj danas puni 27 godina, a iza nje je već uspešna karijera u modelingu, kao i u svetu filma.

Rođena je 12. avgusta 1992. u Londonu, a osim zbog posla, Kara je postala poznata i zbog svog ponašanja – ona ne krije da je bolovala od depresije, da je pokušala da izvrši samoubistvo, da voli žene, da u svetu modelinga ima “svega i svačega”…

Jednom je čak izjavila da joj je “muka od manekenstva” i da se povlači.

Pored toga što je lice za brojne modne brendove i šetala je modnim pistama širom sveta, Kara je ostvarila i zapažene uloge u nekoliko holivudskih filmova poput “Ana Karenjina”, “Gradovi od papira”, “Odred samoubica” i drugim. Najnoviji projekat je predstojeća serija u kojoj glumi sa Orlandom Blumom pod nazivom “Carnival row”.

I dok se jedni dive njenoj lepoti, ali i slobodnom duhu, drugi kažu da je Kara Delevinj nezasluženo toliko popularna, da je premršava i razmažena.

Ipak, njena, odnedavno, žena, verovatno ne misli tako!

Manekenka se nedavno venčala sa glumicom iz serije “Pretty little liars” Ešli Benson (29). Dve poznate lepotice početkom jula su se verile u Sen Tropeu, a pre desetak dana su se venčale u Las Vegasu na ceremoniji koja je koštala 300 dolara.

I glumica, i manekenka nosile su potpuno crnu odeću, a Ešli je imala bidermajer. Među gostima na ceremoniji bili su Šarliz Teron, braća Džonas, Sofi Tarner i drugi.

Njih dve su se “smuvale” kada je Karla Delevinj ostavila kćerku Majkla Džeksona Paris Džekson i uplovila u vezu sa Bensonovom.

Ešli je sedam godina igrala u seriji “Pretty little liars”, pre toga je studirala ples, a gledali smo je i u filmu “Spring breakers” i drugim.

Recite nam da li vi mislite da je Kara lepa…

Ili je ipak prava lepotica u ovoj vezi njena žena Ešli…

Izvorni link

Slični artikli

Top