Stranica
Home > Zvezde > Kejti Peri Teenage dream maneken optužuje Kejti

Kejti Peri Teenage dream maneken optužuje Kejti


Pre devet godina pevačica Kejti Peri objavila je hit pesmu “Teenage dream” u kojem je glavnu ulogu igrao maneken Džoš Klos.

On je sada na Instagramu objavio da je snimanje spota bilo san, ali da je Kejti Peri itekako iskoristila “položaj” i seksualno ga uznemiravala.

“Jednom prilikom sam doveo prijatelja da je upozna. Kada sam je video, zagrlili smo se i, ona je i dalje bila divna. Ali, u trenutku kada sam se okrenuo da joj predstavim prijatelja, svukla mi je trenerku i gaće i okrenula me kako bi njeni prijatelji mogli da vide moj penis. Da li možete da zamislite kako sam se osećao?! Razlog zašto ovo tek sad otkrivam je vreme u kojem muškarce na moći nazivamo perverznjacima. Niko ne govori da su i žene na položaju podjednako odvratne. Od tog spota sam zaradio 650 dolara, ali i bio ‘savetovan’ od strane njenih portparola da ne otkrivam ništa o njoj. Tako da, srećna godišnjica spota i jednom od najuvrnutijih, najgorih i najuvredljivijih poslova koje sam ikada radio”, napisao je maneken na Instagramu.

Ubrzo po objavljivanju posta oglasio se Kejtin stilista Džoni, koji je sarađivao s pevačicom pre devet godina i napisao: “Ne, neću dozvoliti da tako pričaš o mojoj prijteljici. To je sr*nje, Kejti to ne bi uradila. Svi znamo koliko si bio opsednut njom tokom snimanja videa. Zamišljao si da budeš s njom. Nije u redu da ovo radiš ljudima koji inspirišu druge. Fokusiraj se na sebe i svoju porodicu. Moliću se za tebe”.

Pogledajte Kejti i Džoša u spotu.Izvor: YouTube/Katy PerryIzvorni link

Slični artikli

Top