Stranica
Home > Zvezde > Kijanu Rivs SLIKE | Mondo Portal

Kijanu Rivs SLIKE | Mondo Portal


Kijanu Rivs vam je pokazao Matriks, spasao Sandru Bulok od bombe i, dobro, prebio nam je Bobija Marjanovića, ali tek pošto ga je ovaj prvi napao!

Šalu na stranu – svi koji su ikada čuli ime Kijanua Rivsa čuli su i da je neverovatno skroman i pažljiv – da je radnicima na setu plaćao dugove, da se odricao honorara kako bi filmadžije platile honorar Alu Paćinu i da je kaskaderima i animatorima u “Matriksu” kupio  “harlije” na poklon.

To nije sve – Internetom kruži slika na kojoj deli ručak i piće s beskućnikom, sedeći pored njega na ulici, ali i da je iznajmio kombi kojim je nervozne putnike nakon otkazivanja leta “razvozio” gde je trebalo.

Sad, kada to sve znate, u slučaju da niste znali, pogledajte fotke američkog glumca koji trenutno snima nove “Bilove i Tedove avanture”, a za koje su američki mediji napisali: “Kijanu Rivs se vozi privatnim avionom, dok ga čeka ga ekskluzivna limuzina”, aludirajući na “bahatost karakterističnu za holivudske zvezde”.

Dodali bi smo – avion nije njegov, neko je poslao vozača po njega, a on izgleda kao, pa, skitnica, da se ne lažemo. I sam vuče svoje stvari. Bahato?Izvorni link

Slični artikli

Top