Stranica
Home > Zvezde > Kim Kardašijan steznici donji veš kimono

Kim Kardašijan steznici donji veš kimono


Gradonačelnik Kjota, bivše carske prestonice Japana, odlučio je da se obrati Kim Kardašijan putem pisma i da je zamoli da svojoj novoj kolekciji donjeg veša pod nazivom “Kimono” promeni ime.

Gradonačelnik je na engleskom uputio pismo Kardašijanovoj gde joj je objasnio da je kimono tradicionalni odevni predmet i da je on “oblikovalo bogatstvo japanske istorije i prirode”, rekli su “Frans presu” japanski zvaničnici.

“Kimono je tradicionalna etnička haljina koja se u našoj bogatoj prirodi i istoriji održava uz neumorne napore i studije naših prethodnika i to je kultura koja se neguje i prenosi sa pažnjom”, napisao je gradonačelnik Kadokava, koji je poznat po tome što nosi kimono dok obavlja službene dužnosti.

Kim Kardašijan je skorije na Instagramu najavila izlazak njene nove linije donjeg veša “Kimono”, tačnije steznika, i tom prilikom izazvala brojne negativne komentare povodim naziva te kolekcije.

Kreirala gaće, razbesnela pola sveta!

Kimono je moje shvatanje oblika i rešenja za žene koje zapravo ‘radi'”, napisala je tada Kim.

Na Twitteru se rasprava o njenoj modnoj liniji vodi na heštegu #KimOhNo.

Kim Kardašijan je za “Njujork tajms” rekla da nema nameru da kreira stvari koje liče na kimono, kao ni da taj odevni predmet predstavi u negativnom svetlu.Izvorni link

Slični artikli

Top