Stranica
Home > Zvezde > Kortni Stoden rođendan | Mondo Portal

Kortni Stoden rođendan | Mondo Portal


Upoznali ste je kada je imala samo 16 godina… i 35 godina starijeg “frajera”.

Bivša žena “pokvarenog čuvara” iz filma “Zelena milja” Daga Hačinsona Kortni Stoden, danas slavi 25. rođendan.

Za nju smo čuli pre devet godina, kada kada je imala SAMO 16 godina, i kada se udala za 35 godina starijeg glumca. Klinka koja je šokirala svet je u međuvremenu porasla, rastala se od glumca, pomirila, ponovo rastala, i sve vreme ostala u očima javnosti, uglavnom zahvaljujući u učešću u rijalitiju i pokušaju muzičke karijere. Naravno, i golišave Instagram fotke su pomogle…

Videli smo njene golišave slike, pokušaj da u svakoj prilici izgleda kao Merilin Monro, čitali o gubitku bebe i bili svedoci brijanja glave. Ko je ona?

Kortni je rođena u Vašingtonu 1994. godine. Učestvovala je na brojnim takmičenjima lepote, bavila se manekenstvom, želela da bude kantri pevačica… U 17. godini prešla na kućno školovanje, jer su je vršnjaci zadirkivali zbog izgleda.

Ipak, nije izgled ono što ju je učinilo “svetski poznatom”…

Kada je imala 16 godina prijavila se za glumačku Internet radionicu koju je vodio glumac Dag Hačinson. Budući… On, navodno, nije znao da je Kortni maloletna i krenulo je “Internet muvanje” koje je trajalo oko pola godine. U kasnijim intervjuima su otkrili da su se zaljubili “a, da se nisu ni rukovali”.

Kada je saznao koliko ima godina, tražio je “dozvolu” od njene mame Kriste da se zabavljaju i rekao je da će prestati da kontaktira Kortni ukoliko ima nešto protiv razlike u godinama.

Roditelji šesnaestogodišnjakinje su joj dozvolili da sama odluči, pa smo tako, samo nekoliko meseci kasnije, bili šokirani vešću da je glumac, koji je tada imao 51. godinu, oženio maloletnicu!

Fotke bez šminke – klikni ako smeš!

Njihov brak je izazvao puno pažnje i osuda – Hačinson je nazivan pedofilom i predatorom, a sama Kortni se našla ne meti podsmeha kada je u jednom intervjuu rekla da muža zove “tata”.

Ubrzo su dobili ponudu da učestvuju u rijalitiju, tačnije dozvole kamerama da ih prate kroz lepe i teške trenutke, pa smo ih tako gledali i u savetovalištu za parove, pošto su se svađali i mirili, gledali kako se razvode i “ostaju prijatelji”, a kasnije čitali da par čeka bebu.

Kortni je, nažalost, izgubila dete i pala u depresiju. Pratioci na Instagramu su mogli da gledaju njenu svakodnevnu borbu, šišanje na ćelavo i “ponovni povratak” u platinastu, silikonsku plavušu “spremnu da pokori svet”.

Danas Kortni slavi 25. rođendan. TEK!

Izvorni link

Slični artikli

Top