Stranica
Home > Zvezde > Kristina Kija Kockar knjiga Sajam autobiografija

Kristina Kija Kockar knjiga Sajam autobiografija


Rijaliti zvezda, pevačica i sada književnica, izazvala je pravu pomamu na ovogodišnjem Sajmu knjiga, a devojčice su bile prve u redu za njenu autobiografiju…

Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija Zadruga, a odnedavno i pevačica, oprobala se i u književnim vodama i – “uspela”!

Kijin prvenac “Moj potpis” predstavljen je na ovogodišnjem Sajmu knjiga i to baš tokom “Školskog dana”, kada su većina posetilaca srednjoškolci. Red njenih obožavalaca bio je formiran i pre samog podneva, kada je druženje sa autorkom bilo zakazano.

Kada je Kija stigla do štanda, salom se prolomio vrisak tinejdžerki, koje su sa svojim primerkom knjige u ruci strpljivo čekale svoje red da dobiju potpis rijaliti zvezde.

Međutim, ona je za MONDO istakla da njena knjiga nije namenjena njima…

“Nije za decu, po meni, iskreno i ja bih svoje dete sklonila sa strane. Iako tu nema nekih ne znam kakvih reči, ružnih”, rekla je ona i istakla šta misli o tome što deca “odlepe” kada je vide.

“Deca dođu i vrište, ‘jao Kija, Kija’, a ja uvek govorim da je moje dete i ja bih ga…Smirite se! Lepo je da priđeš, da se upoznaš, ali nema potrebe za takvim uzbuđenjem. Ja sam obična devojka.”

Proslavila se u rijalitiju, pa onda u muzičkim vodama, a sada i u književnosti, ali Kija ističe da se od svega toga najviše oseća kao pevačica. Iako je ovo njen prvi “izlet” u pisanje, ona insistira da je knjigu napisala sama.

“Potpuno sam sama. Naravno to prolazi lekturu, kao i svaka knjiga, ali naravno lektor ne može da menja ni suštinu, ni ono što sam želela da napišem”, istakla je ona i dodala:

“Većina ima predrasude prema ljudima koji dolaze iz rijalitija. Tu sam ja da, kako vreme odmiče, da pokušam da razbijem te predrasude.”

Pogledajte šta je još Kija imala da kaže na Sajmu:

Izvorni link

Slični artikli

Top