Stranica
Home > Zvezde > Leonardo di Kaprio devojka | Mondo Portal

Leonardo di Kaprio devojka | Mondo Portal


Kamila Morone obratila se hejterima putem društvenih mreža nakon što su je osudili da je sa slavnim glumcem samo zbog para.

Model i glumica Kamila Morone (22) čiji je dečko oskarovac Leonardo di Kaprio, odlučila je da se oglasi na društvenim mrežama i hejterima koji su je osudili zbog veze sa duplo starijim glumcem “zapuši usta”.

Naime nakon što su hejteri napislai da je Leonardo sa njom u vezi samo zbog njenog tela, a ona sa njim isključivo zbog para, Kamila je na svom Instagram profilu objavila sliku slavnog holivudskog para Hemfrija Bogarta i Loren Bekol.

Hemfri i Loren su slično kao i Kamila i Leonardo bili osuđeni od strane javnosti zbog velike razlike u godinama, a par je ne osvrćići se na negativne komentare proveo 13 godina zajedno. Bili su u braku u kom su dobili dvoje dece i bili su zajedno sve do Hemfrijeve smrti prouzrokovane rakom.

Similar to Leo and Camila, Humphrey Bogart and Lauren Bacall attracted criticism for their relationship, but spent 13 years together, marrying and having two children before Humphrey’s death from esophageal cancer.

Read more: https://metro.co.uk/2019/07/27/leonardo-dicaprios-girlfriend-camila-morrone-hits-back-at-hatred-over-22-year-age-gap-10470942/?ito=cbshare

Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/

“Upravo sam pročitale neke od komentara sa Instagrama i ljudi da li je moguće da ste vi tako zlobni i puni mržnje?!”, napisala je ona pored slike.

Dodala još da im svima želi lepši život i da malo više gledaju “svoja posla”, kao i da je život bez mržnje jako lep.

Kamila i Leonardo su u vezi od januara 2018. godine, kakda su prvi put uslikani na putu za Kolorado.

Izvorni link

Slični artikli

Top