Stranica
Home > Zvezde > Madalina Genea SLIKE i VIDEO

Madalina Genea SLIKE i VIDEO


NI NAJMANJE!

Trgovac umetninama Vito Šnabel bio je u dugoj vezi s jednom od najpoznatijih manekenki – Hajdi Klum. Tokom veze su mediji čak otkrili i da ju je varao s nepoznatom brinetom, ali su Vito i Hajdi uprkos tračevima ostali zajedno.

Do nedavno, tačnije, do momenta kada je Hajdi upoznala sadašnjeg, trećeg supruga Toma Kaulica, a šta radi bivši? “Šeta” bolju!


Foto: YouTube/screenhot/Redaktionsbuero Ost

U pitanju je Madalina Genea, rumunska manekenka i glumica, možda “najpoznatija” po vezama sa frajerima kao što su Džerard Batler i Leonardo Di Kaprio.

Madalina je počela da se bavi manekenstvom kada je imala samo 15. godina. Prve revije uradila je u Milanu, gde i sada živi. Madalina se pojavila i u spotu Erosa Ramacotija za pesmu “Il tempo tra di noi”, a 2010. učestvovala u italijanskom “Plesu sa zvezdama”.

Piste je zamenila filmskim kamerama i igrala prvo u italijanskom filmu “I Soliti idioti”, nakon čega je dobila ulogu u filmu “Don Hamingway”. Igrala je pored slavnog Majkla Kejna u filmu “Youth” (igrala je Mis sveta), a onda i “Zulenderu 2”.

Izvorni link

Slični artikli

Top