Stranica
Home > Zvezde > Majli Sajrus devojka Brodi Džener

Majli Sajrus devojka Brodi Džener


Svi svetski mediji već dva dana bruje o iznenadnom razvodu pevačice Majli Sajrus i glumca Lijama Hemsvorta, koji se dogodio, ni manje ni više, nego zbog toga što je Majli našla devojku, a slike njih dve kako se ljube postale hit na internetu.

A, da nije samo Lijam u problemu, devojka u pitanju je Kejtlin Karter, koja je samo nedelju dana pre objavljivanja slika sa Majli raskinula vezu sa Brodijem Dženerom, sinom Kejtlin Džener.

MAJLI U PRIŠTINI: Idemo, Kosovo!

Brodi je odlučio da kroz šalu iznese ovu situaciju kada je na svom Instagramu objavio sliku na kojoj stoji sam na litici i napisao:

“Ne dozvolite da vam juče oduzme previše vremena danas.”

Njegov prijatelj Brendon Tomas Li, sin Pamele Anderson i Tomija Lija, je potom ispod iskomentarisao: “Hajde da zaokružimo ovaj skandal i objavimo sliku nas dvojice kako se ljubimo”, na šta je Brodi jednako šaljivo rekao:

“Pazi! Slike Lijama i mene kako se držimo za ruke na plaži će uskoro osvanuti”.

Upravo ovaj komentar izazvao je pažnju kraljice ovog skandala – Majli Sajrus!

“Idi odremaj u svom kamionetu i iskuliraj”, napisala mu je ona uz hešteg “leto vrelih devojaka”.

Pevačica je aludirala na deo rijalitija “The Hills: New Beginnings” u kojem su učestvovali Kejtlin i Brodi, pa je u toku jedne svađe bivših partnera Brodi proveo noć u kolima.

Ona se danas takođe oglasila prvi put nakon vesti o razvodu na društvenim mrežama i u opisima slika iz Italije istakla da je “novi dan i nova avantura”, kao i da mora da “prati šta srce želi”.

Izvorni link

Slični artikli

Top