Stranica
Home > Zvezde > Nataša Bekvalac sestričina Sara Šekularac Zoi

Nataša Bekvalac sestričina Sara Šekularac Zoi


Nova mlada pevačica, kćerka sestre Nataše Bekvalac, ne savetuje pevačici da se ponovo udaje.

Sara Šekularac Zoi, inače sestričina Nataše Bekvalac i kćerka njene najstarije sestre Dragane, dobila je nagradu za otkrile godine s pesmom “Eto” na Vrnjačkom karnevalu, a u intervjuu za “Svet”, otkrila je da je zajedno sa celom porodicom proživljavala dramu svoje tetke.

“Naravno da sam bila uz Natašu dok je prolazila kroz teške trenutke. Najbitnija je podrška dragih ljudi, ali ona je ekstremno hrabra osoba zbog svega kroz šta je prošla, a i pored toga je ostala svoja, radi ono što oseća da treba. I ja težim tome da radim muziku koju osećam”, istakla je Sara i dodala da smatra da se nasilnik može prepoznati, misleći na Natašinu situaciju sa bivšim mužem Lukom Lazukićem.

“Ne želim previše da pričam na tu temu jer je delikatna, ali mislim da jednostavno ne može neki događaj da dovede do tog momenta već mislim da je individua sklona tim stvarima. Smatram, ali ne znam zasigurno, da se veoma rano prepozna da li je neka osoba sklona nasilju.”

Nataša Bekvalac TOPLES u novom spotu!

Sara je istakla da i njena tetka Nataša ne razmišlja objektivno kad je zaljubljena…

“Ali, znaš kako, čovek kada je zaljubljen, on je kao na drogama. Naravno da i Nataša, kao i svi, kada se zaljubi, nema osećaj za objektivnost i realnost, tada se prelazi preko svega. Tetku ne savetujem da se ponovo uda i taj papir ne smatram nečim relevantnim u odnosu, ali i da se sutra uda, ne bih rekla ništa loše na tu temu. Mi porodično imamo otvoren odnos, ali nekad u životu nije pametno ići samo srcem”, zaključila je ona.

Pogledajte kako Sara izgleda OVDE.

“Otečena sam od plakanja, ne pitajte šta se dešava”

Izvorni link

Slični artikli

Top