Stranica
Home > Zvezde > Niki Minaž dečko Keneti Peti

Niki Minaž dečko Keneti Peti


Kontraverzna reperka Niki Minaž odlučila je da odgovori svima koji su je nedavno kritikovali zbog njene veze sa bivšim robijašem Keneti Petijem i poručila im da nemaju prava da se mešaju u njene životne odluke.

“Kako ne razumete da je neko srećan i da vaši komentari ne mogu da utiču na tu sreću? Kako se je**** usuđujete da pričate o ljubavnim standardima”,  poručila je Niki hejterima u svom prepoznatljivom stilu.

Pevačicini obožavaoci su je nedavno opet napali zbog njenog partnera, nakon što su zaključili iz stihova njene nove pesme “Chance the Rapper” da su se Peti i ona venčali.

Ona u pesmi repuje o tome kako će prvo otići pred oltar, a odmah zatim i postati mama, što je neke njene obožavaoce navelo da posumnjaju i u to da je Niki možda već u drugom stanju.

Ljubitelji ove provokativne pevačice ne žele da se njihova nagađanja obistine, pošto nisu zadovoljni njenim izabranikom. Oni svoja nezadovoljsta često iskazuju u komentarima na Nikinom Instagram profilu.

Razlog njihovog nezadovoljstva Petijem i osporavaje njihove veze, proizilazi iz povećeg kriminalnog dosijea kojim Kenet može da se “pohvali” – ubistva i pokušaja silovanja.

Keneti je odslužio četiri godine u državnom zatvoru u Njujorku zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloletnicu, a zatim je pokušao da je siluje. Devojka je tada imala 16 godina, a Peti je takođe bio maloletan, pa je dobio manju kaznu. Proveo je i sedam godina u zatvoru zbog ubistva.

Popularana reperka je nedavno potvrdila da uskoro planira da se uda za svog verenika i da to jedva čeka.

“Dobili smo dozvolu za venčanje. Mislim da je to ono što smo priželjkivali – čistu sreću. Bilo mi je jako teško da nađem ovakvu vezu, a sada, kada jesam, ne želim da je ugrozim ni zbog koga”, rekla je ona za jednu radijsku emisiju.

Niki i Kenet su javno otkrili svoju vezu još krajem prošle godine i već tada su počela nagađanja o prinovi.

Poslušatje Nikinu novu pesmu:Izvor: YouTube/yannickmoon.Izvorni link

Slični artikli

Top