Stranica
Home > Zvezde > Ognjen Vranješ kupuje kuću u Atini?

Ognjen Vranješ kupuje kuću u Atini?


Fudbaler koji je u žižu domaće javnosti dospeo nakon navodne afere s Jelenom Karleušom, odlučio je da se skući u Grčkoj, gde je i ranije živeo, dok je igrao za tamošnji FK AEK.

Vranješ se nedavno vratio u “voljeni klub” i rešio da pazari nekretninu.

“Ognjen je rešio da promeni život iz korena. Nema više ludovanja, smirio se i odlučio da se posveti karijeri, ćerki i sebi. Grčka je njegova omiljena zemlja gde ima dosta prijatelja. Jedan od njih mu je predložio da kupi vilu na obali mora. Ideja mu se dopala i već je angažovao agenciju za prodaju nekretnina, koja radi na tome da mu pronađe dom po njegovoj želji. Ognjen odlično zarađuje i u planu mu je da kupi kuću kojoj pogled puca na more. Važno mu je da ima minimum pet spavaćih soba, jednu dečju za njegovu naslednicu, veliki dnevni boravak, dva kupatila, ogromnu terasu”, rekao je neimenovani izvor “Kuriru” i dodao da je Vranješ spreman da za ovu investiciju da čak i milion evra.

“Smatra da je to pametno uložen novac. Vila koju kupuje je skupa, ali će mu se svaki evro uložen u nju isplatiti. On voli da uživa, a lokacija koju bira jedna je od najlepših u Atini. Sada mu je važno da do kraja septembra kupi vilu, a onda će organizovati žurku za pamćenje o čemu će svi mediji da bruje, posebno u Grčkoj, gde se svaki dan piše o njemu”.Izvorni link

Slični artikli

Top