Stranica
Home > Zvezde > Sara Jo Mili mili vežbe fitnes

Sara Jo Mili mili vežbe fitnes


Za savršenu figuru Sare Jo zaslužni su mukotrpni treninzi i posvećenost.

Pevačica Sara Jo koja je nedavno objavila svoju novu pesmu i spot “Mili, mili” , koja ima trenutno više od dva milona pregleda na YouTube, ne krije da uživa u pozitivnim komentarima i reakcijama na ovu pesmu.

 “Bio je pravi izazov pronaći lokacije i adekvatan kostim, koji je na kraju i nastao isključivo za potrebe ovog spota. Čitav kreativni proces odlično je protekao, kao i samo snimanje. Posebno me raduje da na nastupima ljudi odlično reaguju na novu pesmu i pevaju je sa mnom u glas”, rekla je pevačica.

Mladu pevačicu na Instagramu hvale kao odlično izgeda, a njeni originalini odevni komadi, smele frizure i šminka, i atraktivan izgled izdvojili su je od ostalih koleginica. Ističe da redovno trenira zbog toga što je neophodno za karijeru, ali i zbog zdravlja.

Letnja sezona je rezervisana za festivale i nastupe pa imam baš dosta obaveza. Ali sve je stvar dobre organizacije i volje, tako da se zaista uvek potrudim da odradim kratak trening ili bar da izađem pola sata napolje i istrčim rutu”,otkriva Sara i dodaje da je trčanje opušta i pomaže joj da razbistri um.

Kad se odluči za trening na otvorenom to je onda trčanje ulicama Beograda i tada joj prija da bude u društvu. Ono što joj je tokom treninga jako važno jeste oprema, a kada ne trčkara po ulicama glavnog grada onda trenira CrossFit, koji ističe kao najzaslužniji za njenu savšenu figuru. Dodaje da voli da izgleda dobro gde god da se nalazi, ali i da joj je pre svega udobnost najbitnija.

Posle CrossFit treninga vidim najbolje rezultate što me uvek dodatno motiviše. Ovaj tip treninga sam zavolela baš zbog toga što su vežbe koje radim jako energične i zato što ni jedan trening nije isti“, zaključila je ona za kraj.

Trenutno planira kraći odmor kod kuće, kao bi napunila baterije i pripremila se za nastupe koji je očekuju ove godine.

Pogledajte kako Sara Jo izgleda u svom novom spotu za pesmu “Mili,mili” OVDE.

Pogledajte MONDO TV u kojem Sara odgovara na vaša najčešća pitanja sa Interneta:


Izvor: MONDO

  A ovde će vam objasniti svoje Instagram fotke!Izvor: MONDOIzvorni link

Slični artikli

Top