Stranica
Home > Zvezde > Selma Hajek se oprostila od Kamerona Bojsa

Selma Hajek se oprostila od Kamerona Bojsa


Mnogobrojni fanovi i kolege se na društvenim  mrežama opraštaju od glumca Kamerona Bojsa, koji je  preminuo u 20. godini života, nakon dugogodišnjih zdravstvenih problema.

Glumica Selma Hajek se od mladog glumca oprostila putem Instagrama objavivši fotografiju njih dvoje i sliku kadrova iz njihovog zajedničkog filma. 

Imala sam tu čast da glumim Kameronovou majku u “Grown ups” 1 i 2, bili smo u kontaktu godinama. Bio je energičan, talentovan, ljubazan, velikodušan, zabavan i blistav. Njegova radost će zauvek ostati u našim srcima i on će igrati i sijati svuda. Saučešće njegovoj divnoj porodici“, dodala je ona pored slike.

Od Kamerona se emotivnom porukom oprostio i glumac Adam Sendler, koji je svoje najiskrenije žaljenje uputio njegovoj porodici.

Hvala ti Kamerone na svemu što si nam dao. Toliko toga je još trebalo da dodje. Sva naša srca su slomljena. Šaljem tvojoj porodici moje najiskrenije saučešće“, rekao je Sendler.

Kameron je u filmu “Grown ups” igrao sina Selme Hajek i Adama Sedlera. Pored ove uloge glumac je bio poznat i po ulozi u seriji  “Descendents”, ali i ulozi u seriji “Džesi” u kojoj je sjajno igrao nestašnog, ali i veoma emotivnog dečaka. 

Sliku koju je objavila Selma Hajek sa Kameronom možete pogledati &a href=”

” target=”_blank”>OVDE.

Izvorni link

Slični artikli

Top