Stranica
Home > Zvezde > Serena Vilijams i Megan Markl

Serena Vilijams i Megan Markl


Deo britanske javnosti koristi svaku priliku da kritkuje Megan Markl, suprugu princa Harija, koja je udajom za njega ušla u najvažniju kraljevsku porodicu na svetu i ujedno dobila titulu Vojvotkinja od Saseksa.

Britanski TV voditelj Pirs Morgan je je bio najoštriji prema Megan Markl, poručivši joj da prestane da “cvili i cmizdri“.

Nekadašnja američka glumica, koja je zbog udaje za britanskog princa prekinula tu karijeru, voli da gleda tenis, a pogotovo svoju prijateljicu Serenu Vilijams, najbolju teniserku sveta svih vremena.

Pojedinim Britancima smeta to što je Megan u čuveni teniski hram došla u farmerkama, jer, hej, ipak je to tradicija, ipak je to kraljevska loža.

A onda su joj zamerili to što je na jednom meču Serene Vilijams na Vimbldonu, navodno, tražila od organizatora da prenese publici da je ne fotografišu, jer je tu “došla privatno”.

Serena Vilijams, naravno, ne haje za Britance i njihove “strelice” upućene Megan Markl. 

“Nisam ni znala da postoje negativni komentari o njoj”, rekla je Serena novinarima i potom nastavila o svojoj prijateljici: 

“Kad god vidim njeno ime u štampi i portalima, ja to ne čitam. Ona je drugarica kakva se samo može poželeti. Tu je i kad je teško, tu je i kad je dobro, kad treba podeliti radost. To je sve što mi treba od nje”, kaže 37-godišnja teniserka.Izvorni link

Slični artikli

Top