Stranica
Home > Zvezde > Severina Milan Popović sud naložio brisanje slika sina Aleksandra

Severina Milan Popović sud naložio brisanje slika sina Aleksandra


Opštinski građanski sud u Zagebu doneo je privremenu meru kojom se izriče da pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić moraju da sa društvenih mreža izbrišu fotografije maloletnog Aleksandra Popovića kojeg je Severina Kojić dobila sa partnerom Milanom Popovićem.

Odlukom Opšteg građanskog suda u Zagrebu, na zahtev Milana Popovića koji želi da zaštiti prava na prvitnost svog maloletnog sina, Severina i Igor Kojić imaju osam dana da obrišu sve fotografije sa maloletnim Aleksandrom, a nakon toga ni jedno ni drugo više ne smeju da objavljuju pomenute fotogafije ni na jednoj društvenoj mreži, Instagramu ili Fejsbuku, što su do sada često činili.Ova mera je privremena dok se ne okonča parnica između nekadašnjih partnera Severine Kojić i Milana Popovića koja je u toku.  

U slučaju da ne ispoštuje ovu odluku suda, Severina Kojić i Igor Kojić bi morali da plate kaznu od oko 80.000 dinara, a kazna će se, prema presudi, povećavati, i to za dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Ni Severina ni Igor ne smeju da objavljuju fotografije maloletnog Aleksandra posredstvom drugih osoba. Mera se, osim na društene mreže, odnosi i na medije, odnosno novine i televiziju, javne skupove, kompjuterske sisteme ili na bilo koji drugi javni način eksponiranja koji je pristupačan velikom broju ljudi.

Igoru Kojiću 2017. godine sud zabranio da objavljuje fotografije Severininog i Milanovog sina Aleksandra na društvenim mrežama, ali se on na to oglušio. Igor Kojić je uprkos tadašnjoj zabrani nastavio da redovno objavljuje fotografije danas sedmogodišnjeg Aleksandra Popovića.Izvorni link

Slični artikli

Top