Stranica
Home > Zvezde > Severina Viber stikeri, Seve slike, Seve stikeri, Severina slike

Severina Viber stikeri, Seve slike, Seve stikeri, Severina slike


Severinini stikeri i Zajednica najuspešniji u regionu ove godine, ali požurite da ih “čekirate“!

Svega mesec dana nakon predstavljanja prvog paketa stikera na Viber aplikaciji, najpopularnijoj aplikaciji za razmenu poruka u regionu, Severinini stikeri preuzeti su više od 300.000 puta, što je apsolutni rekord godine u regionu Centralne i Istočne Evrope.

Pročitajte i ovo:  EKSKLUZIVNO – šta je Viber spremio za Srbiju

Korisnici Viber aplikacije proteklih nedelja razmenili su Severinine stikere više od neverovatnih 1,65 miliona puta, a poštovaoci lika i dela jedne od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora okupili su se i u Viber zajednici, koja sada broji preko 170.000 članova i jedna je od najaktivnijih u regionu.

Hvala vam, mili moji! Hvala za ljubav, koju mi tokom čitave karijere pokazujete, a sada je delite sa mnom još i preko Viber stikera i kroz Zajednicu u kojoj se svakodnevno družimo. Jer ljubav se ljubavlju vraća, a ja volim što se volimo! – rekla je Seve povodom svog Viber uspeha. Stikeri su besplatni i preuzimaju se ODAVDE, a na njima je Seve u svojim prepoznatljivim pozama.

Severinini stikeri biće dostupni na Viber stiker marketu za besplatno preuzimanje još dva meseca i raspoloživi za razmenu sa svojim prijateljima na preko aplikacije i nadalje, bez bilo kakvih vremenskih ograničenja!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.Izvor: MONDO

Izvorni link

Slični artikli

Top