Stranica
Home > Zvezde > Simona Andrejić povređena na imanju milijardera

Simona Andrejić povređena na imanju milijardera


Srpska manekenka Simona Andrejić (25) koja već godinama živi i radi u Americi, teško je povređena u nesreći na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53), javio je “Njujork post”.

Ranije je objavljeno da je manekenka polomila karlicu na nekoliko mesta i da joj je hitno potrebno ušivanje ruke nakon što je prilikom vožnje na privatnoj mini žičari velikom brzinom udarila u drvo.

Njeni roditelji Lepa i Marko Andrejić ekskluzivno su za “Alo” rekli da se o stanju njihove kćerke “piše svašta”.

“Simona je sada dobro, ali ne bih trenutno govorila o detaljima njenog stanja, hvala na razumevanju,” rekla je mama povređene manekenke.

Njen otac Marko demantovao je da je Simona u invalidskim kolicima.

“Svašta se piše, mi ne želimo previše da komentarišemo, ona je živa, zdrava i nije u  kolicima,” rekao je on.

Simonu je silina udarca zakucala za drvenu platformu 50 metara iznad zemlje, gde je visila skoro dva sata sve dok je hitne službe nisu spasile.

Ona je prebačena u lokalnu bolnicu u Njujorku, a potom helikopterom u bolnicu “Jejl Nju Hejven”, jednu od najpoznatijih u Sjedinjenim Državama.

Privatna žičara na kojoj se manekenka vozila nalazi se na luksuznom privatnom imanju u Vestčesteru, nadomak Njujorka i u vlasništvu je vijetnamskog biznismena, bivšeg direktora američke multinacionalne kompanije “Blackstone” Čin Čua.

Jezivo samoubistvo manekenke

“Simona ima zastrašujuće povrede. Ne može da radi i u bolovima je. Trebalo bi da dobije nadoknadu u okviru zakona”, rekao je njen zastupnik Salvatore Straculo, poznati njujorški advokat za slavne ličnosti.

Ču je inače razveden, otac dvoje dece, koji se sada zabavlja sa ruskom manekenkom.

Simona Andrejić je osvojila modni svet ušavši među top pet modela na prestižnom Elit model luk 2009. godine. Postala je zaštitno lice nove kolekcije planetarno poznatih sestara Olsen. Radila je brojne revije za brendove Guči, Kalvin Klajn i Dolče i Gabana.Izvorni link

Slični artikli

Top