Stranica
Home > Zvezde > sindi kraford se slikala gola

sindi kraford se slikala gola


Kada je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj pozira gola u ljuljašci, jedna od najlepših žena, glumica i model Sindi Kraford izazvala je buru negativnih komentara.

Kritike koje su joj tim putem pratioci uputili su bile da ne prilči majci i ženi tih godina da se slika naga i da objavljuje takve slike javno.

“Zašto ovo još uvek radiš u tim godinama?”, ovo je samo jedan od niza negativnih komnetara upućenih ovoj lepotici na Instagramu.

Krafordova je posle niza optužbi koje je dobila odlučila da odgovori i svima stavi do znanja da niko od nas nema “utisnut” rok trajanja i da njena obnaženost ne prelazi granice pristojnosti.

“Postoji li datum isteka na nama? Ne izgledam isto kao što sam izgledala s 20, 30 ili čak 40 godina. Ali ako brinemo sami o sebi, zašto ne? Poziram li u minijaturnim tangama na plaži? Ne. Ali postoje mesta na kojima želim divno da se osećam naga, u svom privatnom životu, sa suprugom” napisala je lepa Sindi Kraford na svom Instagram profilu.

Sindi Kraford inače često objavljuje slike na kojima je bez šminke i u kupaćem kostimu.

Glumica je vise od 20 godina u braku sa Rendijem Gerberom sa kojim ima dvoje dece ćerku – uspešnu mladu manekenku Kaju i sina Prislija.

Izvorni link

Slični artikli

Top