Stranica
Home > Zvezde > Tatjana Šajković (FK Crvena zvezda) i Beba Kružević (FK Vojvodina) su zvezde i u Hrvatskoj, ex-yu

Tatjana Šajković (FK Crvena zvezda) i Beba Kružević (FK Vojvodina) su zvezde i u Hrvatskoj, ex-yu


Vladan Milojević vratio se u srpski fudbal pre dve godine i do danas vodio Crvenu zvezdu 116 puta, osvojio dve titule prvaka Srbije, igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, bio akter sedam “večitih derbija” sa Partizanom.

Nenad Lalatović jedna je od najzanimljivijih figura na fudbalskoj sceni u Srbiji već šest-sedam godina, trenirao je Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac, Vojvodinu, Čukarički, Radnički, od skoro ponovo Vojvodinu i zahvaljujući vatrenom temperamentu više puta bio “vest dana”.

Međutim, mediji u regionu počeli su tek nedavno da pokazuju interesovanje za “press” konferencije dvojice mladih srpskih trenera.

Pretpostavljamo da to nema preterane veze ni sa Milojevićem, ni sa Lalatovićem.

“Muke srpskih trenera postale su hit, na presicama padaju u drugi plan, a zbog atraktivnih glasnogovornica sve čećše gube koncentraciju”, naslov je zagrebačkog “Jutarnjeg lista” u “izveštaju” sa konferencija za medije beogradskih i novosadskih crveno-belih.Izvor: YouTube

“Jutarnji” je publici u Hrvatskoj na ovaj način predstavio portparolke Crvene zvezde i Vojvodine, Tatjanu Šajković i Bebu Kružević.

“Tatjana se u poslednje vreme uglavnom pojavljuje na naslovnicama, jer svojim odevnim kombinacijama, pre svega dekoltiranim majicama, oduševljava navijače srpskog kluba i na muke stavlja trenera Milojevića, koji prilikom svakog izlaganja mora kontrolisati svoje poglede”, piše “Jutarnji” u izveštaju sa Stadiona “Rajko Mitić”.

“Čini se kako je u komšiluku postalo nepisano pravilo da za portparolke postavljaju atraktivne pripadnice lepšega spola. Još pre nekoliko dana, novinske stupce je punila Beba Kružević, inače portparolka FK Vojvodine. Ona je dospela u medije zahvaljujući i treneru Nenadu Lalatoviću, kojem je na njegovoj press konferenciji pogled konstantno bežao ulevo”, stoji u delu teksta posvećenom konferenciji na “Karađorđu”.Izvor: YouTube

Ovako-onako, srpski fudbal ostao je interesantan na ex-Yu prostorima.Izvorni link

Slični artikli

Top